Mrs Bobs

Overzicht in je gezin – Maak het dagelijkse gezinsleven simpeler met stationery

Overzicht in je gezin, dat is iets wat we graag willen hebben niet waar? Vooral in een gezin met kinderen kunnen de dagen en weken nogal chaotisch verlopen. Met onze 3 zoons weet ik daar alles van! Kids naar school en sport brengen, met vriendjes spelen en boodschappen doen, kleding en andere benodigdheden aanschaffen… de lijst gaat maar door. En dan heb ik het nog niet eens over mijn eigen afspraken gehad! Plannen, plannen en nog eens plannen. Dat is mijn sleutelwoord. Door te plannen verlies ik minder gauw het overzicht en wordt het dagelijkse leven wat simpeler. En dat gun ik jou ook!

Ik maak al jaren gebruik van een papieren weekplanner. Een digitale komt er bij mij niet in, lekker ouderwets. Bijna elke notitie pen ik neer. Een boodschapje, een werkafspraak of een idee voor Lil’ Bobs. Ook wat betreft de kinderen dus. Het geeft overzicht en structuur, maar vooral rust. Rust omdat ik dan niet meer mijn best hoef te doen iets niet te vergeten en dat is super fijn! En dat uiteraard allemaal ook nog eens geheel in stijl 😉 Naast weekplanners vind je nog veel meer leuke stationery in de webshop die je om kunt zetten tot handige hulpmiddelen om meer overzicht te creëren in je drukke gezinsleven.

Weekplanners, mealplanners en notitieboekjes – alles voor een fijn overzicht in je gezin!

Lil’ Bobs zou Lil’ Bobs niet zijn als onze verschillende soorten planners, notitieboekjes en andere stationery uit de shop geen leuke prints hebben. Dus aanschouw onze bonte, maar stylish verzameling aan stationery. Oh, en natuurlijk hoef ik niet uit te leggen dat een vrolijke pen met motiverende quote al het halve werk is toch?

Weekplanner - overzicht in stijl

➳ Year Planner – ‘Beautiful dreams in Progress’ €19.95
➳ Stay colorful ballpen set €4.95
Notepad Cheetah €3.95

Maak je dagelijkse leven iets makkelijker met een mealplanner

Sta je regelmatig in de supermarkt jezelf af te vragen wat je nu weer je gezin die avond moet voorschotelen? Met deze mealplanner kun je de maaltijden voor een hele week vooruit plannen. Zo hoef je er maar één keer goed voor te zitten om te bedenken wat er op het menu komt. Liever wat spontaniteit in je week of een restjesdag? Laat dan één of een paar maaltijden open staan. Super handig zo’n planner voor je maaltijden. Lekker overzichtelijk, het biedt structuur (maar ook ruimte voor spontaniteit) én je maakt het jezelf net even wat gemakkelijker. Hoera voor dat!

Meal Planner €4.95

Notitieboekjes + schrijftip voor een opgeruimd hoofd

Soms is het gewoon lekker om de pen op te pakken en op te schrijven wat er allemaal in je hoofd zit. Heb je dit nog nooit gedaan? Probeer het maar eens. Je hoeft echt geen schrijver te zijn om dit te kunnen, iedereen kan dit! Zet een timer op 10 minuten. Pak je pen op en start met schrijven. Stop niet! Je pen mag letterlijk niet van het papier af komen en blijf schrijven tot de volle 10 minuten. Schrijf alles op wat er in je op komt, echt alles, dus de zin: ‘Ik weet niet wat ik moet schrijven, waarom doe ik dit.’ mag er ook gewoon zijn.

Notitieboekjes - Lil' Bobs

➳ Notebook Gold €8,95
‘Shout out loud’ pink notebook €15,95