lil-bobs-over-ons-marieke-huisman
Hey!
Ik ben Marieke
en ben opgegroeid in Hellevoetsluis, maar 5 jaar geleden voor mijn grote liefde verhuisd naar Alblasserdam. Hier wonen wij nu met ons gezin van maar liefst vier jongens en onze pup Sammy! Je kan gerust zeggen dat het bij ons thuis nooit saai is. Dat is dan ook de laatste jaren ons motto: ‘Nooit Saai!’ Iedere week is het weer een uitdaging om onze werk/privé planning enigszins strak te krijgen. Maar blijkbaar gaan wij daar heel goed op, want we klagen nooit. Bijna nooit dan…
Wat ik het aller liefste doe in mijn vrije tijd?
Rommelen in ons huis en lekker spelen met de kids vind ik heerlijk! Ik kan soms dan ook echt genieten van regenachtige dagen. Lekker knus binnen met de kaarsjes aan. Maar ik hou er ook van om er lekker op uit te trekken hoor! Voor weekendjes weg en vakanties met ons gezin mag je mij zeker wakker maken. Eens in de zoveel tijd gaan Marcel en ik samen een nachtje weg. De jongens gaan dan uit logeren en dan hoeven wij even alleen om ons tweeën te denken.
Mijn meidenavonden zijn heilig! Met een groep van zes meiden gaan wij namelijk iedere maand op donderdag ergens een hapje eten. Iets waar ik helemaal van oplaad.

Na 12 jaar gewerkt te hebben bij Eneco op de afdeling windmolens, waar ik overigens met plezier gewerkt heb, werd het tijd om te kiezen voor mezelf en mijn passies. De passies waren er in overvloed, maar hoe moest ik dat bundelen? Na een kleine zoektocht is de webshop Lil’ Bobs ontstaan en niet lang daarna werden de deuren geopend van een heuse boutique.

lil-bobs-boutique
Lil’ Bobs
Boutique
Lil’ Bobs Boutique is geopend! Niet alleen online vind je de mooiste en leukste kleding en accessoires voor in huis, ook kun je lekker rondstruinen in onze gezellige, sfeervolle boutique. Hier kun je onze producten in levende lijve zien, voelen, passen en ruiken. Lil’ Bobs biedt een collectie van unieke items op het gebied van lifestyle, fashion & interieur voor volwassenen en kinderen.

Geïnspireerd door onze jongens, mooie reizen, maar ook uit onze dagelijkse bezigheden, selecteren wij met veel passie en liefde, mooie en bijzondere merken uit binnen- en buitenland.

Lil’ Bobs Boutique is open op afspraak

dinsdag: tussen 10.00 – 15.00 uur
woensdag: tussen 10.00 – 15.00 uur
donderdag: tussen 10.00 – 15.00 uur

Zien we je gauw?