lil-bobs-over-ons-marieke-huisman
Hey!
Ik ben Marieke
en ben opgegroeid in Hellevoetsluis, in 2016 voor mijn grote liefde verhuisd naar Alblasserdam. Hier wonen wij nu met ons gezin van maar liefst vier jongens, Syl, Bobby & Scotty en hondje Sammy. Boyd woont op zichzelf maar komt gelukkig vaak zijn broertjes opzoeken. In mei 2023 hebben wij onze liefde bezegeld met een droom huwelijk in St.Tropez. Je kan gerust zeggen dat het bij ons thuis nooit saai is. Dat is dan ook de laatste jaren ons motto: ‘Nooit Saai!’ Iedere week is het weer een uitdaging om onze werk/privé planning enigszins strak te krijgen. Maar blijkbaar gaan wij daar heel goed op, want we klagen nooit. Bijna nooit dan…
Wat ik het aller liefste doe in mijn vrije tijd?
Rommelen in ons huis en lekker spelen met de kids vind ik heerlijk! Ik kan soms dan ook echt genieten van regenachtige dagen. Lekker knus binnen met de kaarsjes aan. Maar ik hou er ook van om er lekker op uit te trekken! Voor weekendjes weg en vakanties met ons gezin mag je mij zeker wakker maken. Eens in de zoveel tijd gaan Marcel en ik samen een nachtje weg. De jongens gaan dan uit logeren en dan hoeven wij even alleen aan ons tweeën te denken.

Na 12 jaar gewerkt te hebben bij Eneco op de afdeling windmolens, waar ik overigens met plezier gewerkt heb, werd het tijd om te kiezen voor mezelf en mijn passies. De passies waren er in overvloed, maar hoe moest ik dat bundelen? Na een kleine zoektocht is de webshop Lil’ Bobs ontstaan en in mei 2023 werd, na maanden klussen, de deur geopend van mijn Boutique & Kidscafe!

392755377_1059067972198752_8405357706290282582_n
Lil’ Bobs
Boutique
Lil’ Bobs Boutique en Kidscafé is een combinatie geworden van een kinderkleding winkel, met accessoires en een wekelijks wisselende (kleine) collectie dameskleding. Maar ook voor een origineel cadeautje en mooie ansichtkaarten ben je bij ons aan het juiste adres.
Loop je door de winkel heen dan kom je in ons knusse Kidscafé terecht. Met op de kaart heerlijk belegde broodjes, gezonde salade en soepjes, speciale kindergerechten zoals een heuse berenboterham én allerlei lekker gebak voor bij een goede bak koffie of thee!

We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag, van 09:30 uur tot 17:00 uur. 

Dam 42, 2951 GB Alblasserdam
come join us: @lilbobs_boutique
Mail: info@lilbobs.nl