lil-bobs-over-ons-marieke-huisman
Hey!
Ik ben Marieke
Opgegroeid in Hellevoetsluis, maar 5 jaar geleden voor mijn grote liefde verhuisd naar Alblasserdam. Waar wij nu wonen met ons gezin van maar liefst vier jongens en onze pup Sammy! Je kan gerust zeggen dat het bij ons thuis nooit saai is. Dat is dan ook de laatste jaren ons motto; ‘Nooit Saai’! Iedere week is het weer een uitdaging om onze werk/privé planning enigszins strak te krijgen. Maar blijkbaar gaan wij daar heel goed op, want we klagen nooit. Bijna nooit dan.
Wat ik het aller liefste doe in mijn vrije tijd?
Ik hou ervan om te rommelen in ons huis, lekker met de kindjes spelen. Ik kan dan soms ook echt genieten van regenachtige dagen. Lekker knus binnen, kaarsjes aan. Maar ik hou er ook van om er lekker op uit te trekken! Voor weekendjes weg en vakanties met ons gezin mag je mij wakker maken. Eens in de zoveel tijd gaan Marcel en ik even samen een nachtje weg. En mijn meidenavonden zijn heilig, iedere maand op donderdag gaan we met z’n zessen ergens een hapje eten!

Na 12 jaar gewerkt te hebben bij Eneco op de afdeling windmolens werd het tijd om eens te kiezen voor mezelf en voor mijn passies. De passies waren er maar hoe moest ik dat bundelen? Na een kleine zoektocht is onze webshop Lil’ Bobs ontstaan.

lil-bobs-boutique
Lil’ Bobs
Boutique

Lil’ Bobs Boutique is geopend! Lil’ Bobs biedt een collectie van unieke items op het gebied van lifestyle, fashion & interieur voor volwassenen en kinderen.

Geïnspireerd door onze jongens, mooie reizen, maar ook uit onze dagelijkse bezigheden, selecteren wij met veel passie en liefde, mooie en bijzondere merken uit binnen- en buitenland.

Daaraan toegevoegd ben ik onlangs samen met Kimberly Kik, @marberly_thelabel gestart! Wij ontwerpen samen accessoires & kleding, een lang gekoesterde droom die eindelijk tot leven komt!

Lil’ Bobs Boutique is open op afspraak, van dinsdag tot en met donderdag, tussen 10.00 – 15.00 uur.