Verzenden & Retourneren – Lil’ Bobs

Eenvoudig retouneren

Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop? Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een item retour te sturen (wettelijk herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen.

Retourneren en geld terug

Nadat de artikelen door ons zijn ontvangen en geaccepteerd zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstortten op je rekening. De verzendkosten van uw bestelling worden door Lil’Bobs terugbetaald, echter de verzendkosten van het retourneren worden door u de klant voldaan.

Retour zendingen kunnen worden verzonden naar:

Lil’ Bobs
Dam 42
2951 GB Alblasserdam

Wettelijk herroepingsrecht – 14 dagen

Wil je een item ruilen of retourneren (de overeenkomst ontbinden)? 
Laat ons dit dan zo snel mogelijk en duidelijk weten (per mail via info@lilbobs.nl en/of telefonisch op het nummer 06-22840791) en stuur het pakket uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour terug naar ons (bovenstaand) adres.

Acceptatie voorwaarden bij retourneren

Wij kunnen alleen het volledige aankoopbedrag vergoeden als je je houdt aan de volgende spelregels:

  • De producten moeten onbeschadigd zijn. 
  • De items dienen te zijn verpakt in de onbeschadigde en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk)
  • Oorbellen kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is aangebroken

Let op!
Retourneer je item zorgvuldig. Indien de retourzending beschadigd raakt of verder is gebruikt dan nodig om het item te beoordelen, kunnen wij een waardevermindering bij jou in rekening brengen.

Gevolgen van waardevermindering bij retourneren

Bij waardevermindering van het geretourneerde item kan door ons worden besloten een deel van, of het gehele bedrag niet te crediteren (terug te storten). Waardevermindering van een item treedt op wanneer bij het retourneren van het item blijkt dat het beschadigd is, duidelijk is dat het item gedragen of gewassen is. 

Voor verdere vragen kun je ons altijd contacteren via telefoon of per mail info@lilbobs.nl