Lil' Bobs

Geniet van een gezonde lekkernij met Mireille’s heerlijke bananenbrood bij Lil’ Bobs.

In de gezellige keuken van Lil’ Bobs Boutique en Kidscafe schittert een verrukkelijk geheim: het gezonde bananenbrood van Mireille. Dit smaakvolle recept heeft een speciale plek veroverd in de harten van vele bezoekers, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het lijkt op cake, maar past perfect in de categorie van gezonde tussendoortjes – een combinatie waar we allemaal naar verlangen.

Is bananenbrood gezond? Absoluut! Dit bijzondere recept bevat geen toegevoegde suikers; in plaats daarvan zorgen dadels voor die heerlijke zoetheid. Gemaakt met amandelmeel, is het brood niet alleen glutenvrij maar ook koolhydraatarm. Voor degenen zonder glutenallergie is het net zo smakelijk, gezond en suikervrij, zelfs als je speltbloem of gewoon tarwebloem gebruikt.

Het zelf maken van dit bananenbrood is een fluitje van een cent. Met slechts een kom en een bakblik heb je alles wat je nodig hebt. En hier komt het leuke gedeelte: je kunt eindeloos variëren! Chocolade en noten zijn onze favoriete toevoegingen, maar je kunt experimenteren met blauwe bessen, kokos of zelfs een snelle versie in een mok voor die onverwachte trek.

Mireille haar liefde voor koken en creativiteit komen samen in de keuken van Lil’ Bobs. Geboren en getogen in Rotterdam-Zuid, woont ze nu met haar man en zoontje in Alblasserdam. Haar passie voor koffie begon tijdens haar eerste baan als barista en nu verwent ze bezoekers met haar culinaire talenten in het Lil’ Bobs Kids Café.

Op woensdag en donderdag staat Mireille klaar om haar nieuwe herfst- en winterfavorieten te presenteren. Verwacht nieuwe specialiteiten die je smaakpapillen zullen verrassen!

Vergeet niet, een slimme tip van ons: snijd het bananenbrood in plakjes en bewaar ze in de vriezer. Zo heb je altijd een gezonde traktatie binnen handbereik!

Klaar om te genieten van een smaakvolle en gezonde ervaring bij Lil’ Bobs? Kom langs en proef de verrukking van Mireille’s bananenbrood – een genot voor elk moment van de dag!