Lil' Bobs

Een lockdown: ruimte voor rust en het realiseren van dromen

Een paar maanden geleden begon het. Een lockdown. Maanden van stilte, onrust en zorgen volgden. Maar ook maanden van rust en liefde voor elkaar. Het geluk in de kleine dingen weer kunnen zien.

Daar kwam Lil’ Bobs: een webshop met de leukste accessoires voor de hele familie

Het duurde even voordat iedereen zijn plek in huis had gevonden, maar toen dat er eenmaal was, kwam de rust terug en konden wij overdag genieten van de kinderen en ‘s avonds piekeren over financiële zaken en ons zorgen maken over de bedrijven die dicht moesten.

De jongens hebben dat dus niet door gehad en voor hen was het als vakantie, zo fijn dat papa en mama de hele dag thuis waren. Dat deden we, wij bleven thuis, 9 weken lang. Boodschappen deed Marcel vanuit zijn werk. Ik kon en mocht natuurlijk de winkels niet in met de kinderen. Dus het enige uitje was na de middagslaapjes een blokje om en verlaten speeltuinen opzoeken. Soms ging ik een stukje autorijden om er maar even ‘uit’ te zijn geweest.

Van zomertuin, naar winter lockdown

Toen werd het lekker weer en konden de deuren de hele dag open. Mijn god, wat was ik blij in die tijd met onze tuin. We begonnen de dag in de tuin, ik met een kop koffie op terras met de eerste zonnestralen in mijn gezicht en de jongens lekker spelend in het gras. Nee, afscheid nemen van de zomer valt niet mee. Al genieten we van de spectaculaire herfstkleuren in het bos. De tuin maakt zich nu op voor de winter en de deuren blijven dicht.

En nu zitten we met z’n allen dus weer in zo’n lockdown. De bedrijven zijn weer dicht. Gaat dit wennen? Dat nooit! Maar de rust waar we maanden geleden naar zochten, pakken we nu direct weer op. De klussen die de afgelopen maanden bleven liggen dus ook.

En ik ben nu zo blij dat ik in die eerste lockdown mijn droom heb waargemaakt en mijn webshop ben gestart. In huis heb ik mijn ‘eigen’ kantoor/winkel voor Lil’Bobs, waar ik mij na een dag met de kindjes lekker kan terugtrekken en kan werken aan iets wat het allerleukste is.

Schoencadeautjes van de Sint

Nu we allemaal worden verzocht om alleen voor het noodzakelijke de deur uit te gaan, heb ik Sint pakketten samengesteld met daarin 10 verschillende schoencadeautjes. Daar hoef je dus de deur al niet meer voor uit. En het wordt ook nog eens direct ingepakt voor je, win win dus!

Ben je opzoek naar inspiratie of andere leuke schoencadeautjes?