Lil' Bobs

Sinterklaas schoencadeautjes pakket – Goed voorbereid de sinterklaasperiode in

Originele schoencadeautjes - Lil'Bobs

Yes, die vrolijke tijd van de goede oude man is aangebroken – Sinterklaas is bijna weer in het land! Dit heugelijke feit betekent ook dat de schoen gezet mag worden. Feest! Voor de kinderen althans, voor de ouders onder ons kan het nog weleens wat stressmomentjes opleveren. Maar als het aan ons ligt is dat verleden tijd! Met deze 3 tips ga je goed voorbereid de sinterklaasperiode in.

Ieder jaar is het grote feest, toch komen er elk jaar weer een aantal heikel punten aan bod: wat koop je voor de kinderen? Hoe vaak mogen ze de schoen zetten? Wat voor prijskaartje mag er aan de cadeautjes hangen? Om dan nog maar niet te spreken over het vergeten van het kopen van de schoencadeautjes…

Goed, dan nu snel door naar de gouden tips!

Tip 1: Verzamel de cadeautjes door het hele jaar heen, oftewel: hamsteren!

Ja, slim hé? Gewoon elke keer als je iets leuks tegenkomt in de winkel of wanneer je online aan het struinen bent in je mandje stoppen en afrekenen. Stop het thuis in de daarvoor bestemde doos – op een plek waar de kinderen het niet per ongeluk tegen kunnen komen natuurlijk – en verzamel zo het hele jaar door leuke schoencadeautjes (psst, niet verder vertellen, maar zo’n bak is ook erg handig voor kinderfeestjes wanneer je geen tijd hebt of vergeten bent om een leuk cadeautje te kopen). Zo hoef je nooit meer op het allerlaatste moment naar de winkel te racen, de buren lastig te vallen of je schoonmoeder in te schakelen. Handig!

Tip 2: Spreek af hoeveel keer per week de schoen gezet mag worden (en hoeveel liedjes er worden gezongen)

De periode tussen de landelijke sinterklaasintocht en pakjesavond telt dit jaar 22 dagen. Ik snap heel goed dat het nogal te bont wordt als je kinderen elke avond de schoen mag zetten. Om teleurstellingen en het gejammer ‘I-i-ik wi-i-il mijn schoen ze-e-ett-e-en!’ te voorkomen, en het budget in het gareel te houden, is het slim om van te voren af te spreken op welke dagen je kind bij de schoorsteenmantel of op de deurmat uit volle borst ‘Sinterklaas kapoentje’ mag zingen. Misschien ook niet zo’n verkeerd idee om meteen af te spreken dat er een x aantal liedjes gezongen mag worden om te voorkomen dat het hele repertoire aan Sinterklaasliedjes voorbijkomt. De kids blij en jij blij!

Tip 3: Verras je kinderen met het Sinterklaas schoencadeautjes pakket van Lil’ Bobs

Say what? Ja echt, wij hebben dit jaar speciaal voor jullie 2 pakketten samengesteld met leuke en originele schoencadeautjes. Eentje voor de jongens en eentje voor de meisjes. Elk pakket bestaat uit 11 schoencadeautjes en deze variëren van stickers en gummetjes tot aan spelletjes en sleutelhangers. Voor ieder kind wat wils. Het allermooiste? Jij hoeft maar één keer cadeautjes aan te schaffen en je hoeft niet eens van winkel naar winkel te hoppen, want je kunt het online bestellen en dan wordt het zo bij je thuis bezorgd. De cadeautjes worden geheel in Sinterklaasstijl door ons ingepakt. Hoef je je daar ook niet meer druk om te maken. Het pakket kost €47,95, dat is nog geen €5 per cadeau!

Bestel nu het Sinterklaas schoencadeautjes pakket voor de meisjes of voor de jongens en wees goed voorbereid voor de komende sinterklaasperiode!

 

Fotocredit header: Leone Venter – Unsplash