Mrs Bobs

Herfsttip: Maak van je huis een extra gezellig en knus thuis met een vintage vloerkleed en andere items

De herfstige, donkere en koude dagen zijn nu echt aangebroken en de zon laat zich nog maar zelden zien. Hoewel zo nu en dan een wandeling in de frisse lucht maken fijn is, zitten we deze natte periode veel binnen. Ach, dat heeft toch ook zijn charme? Daarom is het een puik plan om van je thuis een gezellig en knus huis te maken. Voor jezelf, maar ook voor het gezin. Lekker op de bank met een dekentje en de kaarsjes aan een film kijken of een spelletje spelen. Niets is fijner dan dat toch? In deze blog daarom 11 items uit onze winkel om van je thuis een extra gezellig plekje te maken. Een vintage vloerkleed bijvoorbeeld, fijne kussentjes en kaarsen… Kijk maar gauw!

Met deze kaarsen creëer je een knus plekje in huis

Ik hou van kaarsen! Ze geven zoveel sfeer aan de ruimte en het voelt dan zo heerlijk knus en warm aan. Geurkaarsen kunnen ook erg lekker zijn. Met een bosgeur bijvoorbeeld of die van een knapperend haardvuurtje (het knapperend geluid moet je er dan zelf maar even bij bedenken). Mijn favo uit de shop? De geurkaars Let’s get Cozy! Het verspreidt de heerlijke geur van Cedarhout en dan is het net alsof je je in een houten huisje middenin het bos bevind. Heerlijk toch?!

Ben je meer van de kaarsen met een stylish design? In de webshop (en in de winkel natuurlijk) vind je fijne kaarsen die ook nog eens een prachtig design hebben. De Twisted Candle in olijfgroen bijvoorbeeld of de dinnerkaars Dripped Goud. Stijlvol voor in de woonkamer of op de eettafel wanneer je een etentje organiseert voor vrienden. In de winkel vind je trouwens nog meer design kaarsen en ook stijlvolle kandelaars en mooie kaarsenhouders om die prachtige kaarsen in te zetten.

Nestelen in deze fijne kussens

Niets is fijner dan je nestelen in fijne, zachte kussens nietwaar? Wat een geluk dat er in onze webshop een aantal pracht exemplaren tussen zitten die een fijn comfort hebben en ook nog eens een lust voor het oog zijn. Ik zie mijzelf al zitten met een kopje warme choco en een spannend boek hoor! De Broderie Cushion heeft een zachte bloemetjespatroon en op de Fringe Cushion straalt een margriet.

lilbobs.nl-mrsbobs-kussen-daisy-broderie-fringes

Vintage vloerkleed – een bonte verzameling

Wat mij betreft kan een huis niet zonder een vintage vloerkleed (en dan het liefst in elke ruimte minstens eentje natuurlijk). Het maakt de ruimte warmer en knusser. En dat vleugje extra sfeer is dus precies wat we in de herfstperiode goed kunnen gebruiken. De vloerkleden uit onze shop zijn geheel in vintage stijl en verkrijgbaar in verschillende tinten kleuren. Voor welk kleed je ook gaat, de vrolijke kleurtjes en de patronen maken de ruimte helemaal af!

Speciaal voor jou alle vloerkleden op een rijtje:

Een lekker ‘chillplekje’ voor de kids

En om de kids natuurlijk niet te vergeten is er de jute zitkussen. Maak een gezellig hoekje met deze kussens waar je kinderen kunnen spelen, een filmpje kunnen kijken of, net als papa of mama, een boekje kunnen lezen. Psst, een voorleessessie in dit speciale hoekje is natuurlijk ook heel leuk.

En, sta je al te popelen om van je huis een extra gezellig plekje te maken?

Struin lekker rond in de webshop of kom gezellig langs in onze boutique. Vinden we leuk!