Lil' Bobs, Mrs Bobs

Cadeaus en tips voor een memorabele en simpele Vaderdag

Simpele Vaderdag

Geen zin in een stressvolle Vaderdag? We hear yah! Vaak hoeft het allemaal niet zo groots en meeslepend te zijn om iemand, de vader in dit geval, in het zonnetje te zetten. Daarom volgt hier een bonte verzameling van simpele ideeën en tips om van Vaderdag een te gekke dag te maken (want er aandacht aan geven is het natuurlijk 100% waard!).

Tip 1: Verras paps met een ontbijt op bed

Houdt ‘ie van een gebakken eitje? Verse pannenkoeken? Of toch een simpel broodje met pindakaas? Wat het ook is, laat je kinderen ontdekken waar ze hun vader voor wakker mogen maken. Dan heeft een ontbijtje op bed altijd succes! Vinden jullie het niet zo gezellig om paps alleen te laten eten? Schuif dan met z’n allen aan een mooi gedekte eettafel en geniet samen van dit gezinmoment.

Extra lekkere tip: Bekijk deze 10 recepten eens en doe inspiratie op!

Tip 2: Laat de kids een leuke knutsel maken

Zelfgemaakte knutsels van je kinderen zijn natuurlijk de allerleukste om te ontvangen. Vanwege verscheidene redenen doen de meeste basisscholen hier (bijna) niets meer aan, dus tijd om zelf de mouwen op te stropen en je kinderen iets leuks te laten maken! Ho, geen stress hoor, het mag gerust heel simpel en makkelijk uitvoerbaar zijn.

Enkele tips:

Tip 4: Verwen papa met een mooi cadeau

Ah en natuurlijk blijft een mooi cadeau uitzoeken en geven erg leuk om te doen, hoewel het ieder jaar toch ook wel weer lastig kan zijn om iets origineels te bedenken. Gelukkig hebben wij een paar mooie items voor je op een rijtje gezet!

Just so you know:

Set vader&zoon armbanden €39,95
Shell Bottle Opener €18,75
Natuurstenen armband €24,95

Tip 5: Bedenk een leuk uitje om met het hele gezin te doen

Trek eropuit! Ga naar een speeltuin, trek de wandelschoenen aan voor een mooie tocht, houd een picknick of bezoek de plaatselijke kinderboerderij. Het hoeft allemaal niet zo groots en wild te zijn, als jullie maar samen zijn 😉

Fijne Vaderdag!