Lil' Bobs

Outfitinspiratie: Zomersetjes voor de kids

zomerse outfitsinspiratie - Lil' Bobs

Yes, handen omhoog wie ook zo’n zin heeft in de zomer! En bij de zomer hoort natuurlijk ook te gekke outfits en wij bij Lil’ Bobs vinden niets leuker dan outfitinspiratie met je te delen. Daarom vind je in deze blog weer een aantal fijne kledingsetjes voor kinderen. Ditmaal met een zomers tintje.

Hallo zon!

Welke outfit je ook kiest voor je kinderen, de cowboyboots van Bootstock passen overal, maar dan ook echt overal, bij. Jurkjes, rokjes, shirts, broeken, jumpsuits… Pick your favorite combi! Mijn (Martine) favoriet is toch echt deze: een vrolijk en lief jurkje, gecombineerd met stoere en opvallende boots. Kijk deze meiden toch eens lief, stoer en ietwat ondeugend zijn! Wat is jouw favoriete combi?

Op de foto:

Candy Cowboyboots €119,95
Jurkjes Lil’ Atelier (alleen verkrijgbaar in de winkel)

Klaar voor het strand

Het hoeft natuurlijk geen 30 graden te zijn om een fijn dagje aan het strand te hebben in de zomer! Deze outfit met beachy vibes is dan ook perfect voor de iets mindere warme en zonnige dagen. Het mooie aan deze outfitinspiratie met neutrale kleuren is dat je helemaal zelf kunt bepalen met welke kledingstukken je het combineert. Een jurkje, of een shirt met rok, maar ook een korte broek staat super leuk met deze items. Natuurlijk past een mooie rieten tas perfect in dit strandplaatje. Kruipt onverwachts het zonnetje toch achter de wolken vandaan? Trek het vestje uit en zet de stoere zonnebril maar op!

Op de foto:

Zwarte zonnebril kids €9,95
Rieten strandtas €12,95
Vest Yuki €64,95 (kleur vest op foto alleen verkrijgbaar in de winkel)
Glace Cowboyboots €134,95

Voor de echt hete dagen

Ja, die echt heter dan hete dagen hebben wij hier tegenwoordig ook in Nederland. En de laatste jaren komen ze steeds vaker onverwacht het hoekje om kijken. Love it or hate it. Hoe dan ook, de meest koelste outfit is noodzakelijk! En ijsjes… heel veel ijsjes, toch?

Op de foto:

Knitted summer top €49,95
Knitted summer short €39,95

lilbobs.nl-summerset-yuki-top-set-summer

Nieuw in de collectie: de meest comfortabele zomerschoenen voor kids!

De zomer, en dan vooral de zomervakantie, gaat vooral om buiten spelen, hutten bouwen, spelletjes doen, op verkenning uit in de buurt enzovoorts. En als je zoveel uren buiten doorbrengt, dan is het uiteraard prettig als je comfortabele schoenen om je tere voeten draagt. Nou, laten wij nu net een nieuw collectie fijne schoenen online hebben gezet: ultra lichte sneakers van het merk Babymocs. Deze sneakers zijn unisex, helemaal vegan en zijn er in 4 zomerse kleurtjes.

Op de foto:

Babymoc sneakers €55

Nog twee laatste kledingsetjes om deze zomerse inspiratiesessie mee af te sluiten.

Op de foto:

Trui Yuki Mint €62,95
Blue Bird Boots €119,95
Verzorgingsproducten Enfance Paris
Geruite blouse met rouches Lil’ Atelier €39,99
Gedrukt jasje (alleen verkrijgbaar in de winkel)
Twist cowboyboots €119,95