Mrs Bobs, Uncategorized

Interieurtip – Zo voeg je de nieuwe collectie van Á la Collection toe in jouw interieur

a la collection - blog

Ye-hes! De nieuwe collectie van Á la Collection staat online en het is… MOOI! ‘Indian Winter’ heet de collectie en je snapt natuurlijk dat de naam alleen al onze ogen doen laten glinsteren. In deze blog gaan we elk product bij langs én geven we een tip hoe je het item toe kunt voegen in jouw interieur. Super handig toch? Lees gauw verder.

Knus met kussens

Vooral in deze tijd van het jaar kunnen we allemaal wel wat knusheid gebruiken. Hoe je dat creëert? Met kussens natuurlijk! En laten de nieuwe kussen van Á la Collection nou net die knusserige vibe geven. Voor op de bank bijvoorbeeld. Of wat dacht je van voor in de leesstoel? We hebben deze knusserige kussens in 2 kleuren, blush en terra. Ze zijn goed te combineren met fijne herfstkleuren als okergeel en bruin.

➳ Cushion cover blockprint blush €24,95
 Cushion cover blockprint terra €24,95

a la collection

 

Schatten bewaren

Schatten. We hebben ze allemaal. Bijzondere steentjes die je vindt, waardevolle sieraden die je gekregen hebt of romantische liefdesbrieven die je grote liefde naar je geschreven heeft. Ze hebben een speciale betekenis en die wil je natuurlijk veilig bewaren. Dit doosje met bloemenprint is daar niet alleen 100% geschikt voor, het is ook nog eens een leuk item om te zien. Op je nachtkastje bijvoorbeeld, dressoir of kaptafel.

Floral print box beige €19,95

a la collection

Stijlvol in de badkamer met A la Collection

Een stijlvol interieur eindigt natuurlijk niet voor de badkamerdeur. De badkamer is een ruimte waar je je per dag meerdere malen bevindt, dus waarom niet ook je badkamer naar smaak inrichten? Wij houden wel van een opgeruimde badkamer. Nee, het hoeft niet helemaal spik en span, maar de toiletartikelen, make-up en rommeltjes uit het zicht vinden we fijn. Dan zijn deze mooie toilettas en make-uptas van Á la Collection de ideale oplossing. Heb je weinig poespas op de wastafel staan? Ga voor het make-uptasje. Staat het plankje behoorlijk vol? Dan is de ruime toilettas geen gek idee. Ze zijn beide trouwens ook ideaal om op reis mee te nemen.

 Pouch blockprint blush €19,95
➳ Toiletry bag square €37,50
Amberblokje Camel €4,95 (niet nieuw in de collectie, maar wel een heerlijke traktatie voor in de badkamer)

a la collection

Stijlvol in je huis én stijlvol de deur uit

De katoenen tote bags zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Het is een duurzame vervanger voor de plastic tasjes en dat is wat ons betreft een van de beste uitvindingen. En natuurlijk smullen wij van de leuke en mooie prints, een boodschappentas (of eigenlijk ‘allestas’, want je kunt er ook bijvoorbeeld prima boeken in vervoeren) hoeft alles behalve saai te zijn! Bovendien is deze tote bag van Á la Collection zo leuk, dat ‘ie aan een haakje in de hal of keuken de ruimte helemaal opfleurt.

Tote bag multicolor €14,95

a la collection

Á la Collection 3 in 1

Dit item is natuurlijk niet echt voor je interieur, maar we vinden ’em zo geweldig, dat het niet in deze blog mag ontbreken. Deze bandana met bloemenprint kan in je haren geknoopt en is daarnaast ook een leuke toevoeging voor je tas. Draag het om je middel in plaats van een riem te gebruiken en wees helemaal fashionable! Voor welke van de 3 manieren ga jij? Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren, blush en terra, en te gebruiken voor zowel volwassene als kind.

Bandana blockprint Blush €14,95
Bandana blockprint Terra €14,95

a la collection

PS: bezoek onze winkel voor nog meer moois van Á la Colletion! Plan hier je bezoek.