Mrs Bobs

Outfitinspiratie: Zo draag je de Bootstock cowboylaarzen

Bootstock cowboylaarzen - Lil' Bobs

Het is geen geheim dat wij mega gek zijn op de Bootstock cowboylaarzen en dat kun je ons echt niet kwalijk nemen. Ik bedoel… kijk dan! Ze zijn stoer, mooi, uniek en je voeten hebben het ook erg comfortabel. Hoe je deze laarzen combineert en er in een handomdraai een fantastische outfit mee creëert? Dat lees én zie je in deze blog.

Ken je dat gevoel van de hele wereld aankunnen, nergens bang voor zijn en alles met een opgeheven hoofd tegemoet treden? Deze cowboyboots geven je bijna dat gevoel, maar vrouw, het komt echt helemaal vanuit jezelf! Maar met een paar van deze laarzen aan je voeten zie je er wel badass en prachtig uit terwijl je dat doet natuurlijk.

Outfitinspiratie

Montana boots – ‘Don’t mess with me!’

Een outfit voor als je belangrijke beslissingen moet maken, iets gaat doen waarmee je hartslag verdubbeld of als er gewoon een leuk feestje op de planning staat. Op de foto’s laten we een korte jurk zien, maar een lange jurk kan net zo goed. In de zomer laat je de panty achterwege en in plaats van lange mouwen ga je voor korte.

Twist boots – ‘What you see is what you get!’

Een fijne comfi outfit met een twist, waarmee je absoluut de deur uit kunt stappen. Soms heb je gewoon zin in comfortabele kleren. Met de Twist boots en een bohemian hoed maak je er een te gekke outfit van die ook nog eens lekker zit.

Fever boots – ‘I’m rocking it!’

Deze outfit is perfect voor business meetings, en je kunt zo doorstappen naar een feestje! Wedden dat jij de hele avond rockt? De lengte van de rok kun je trouwens helemaal zelf bepalen, het kan allemaal.

Bootstock cowboylaarzen - Lil' Bobs

Dolly boots – ‘Girls just wanna have fun!’

Ja, de Dolly laarzen spetteren van je scherm en zijn de eye catcher in de menigte van schoenen, maar trek er vooral een knalroze trui bij aan, want niets is te gek met deze laarzen. Een flinke portie vrolijkheid en plezier kan nooit kwaad.

Rokken, broeken, jurken, het is allemaal mogelijk zoals je ziet! Van netjes en chique tot aan stoer en fleurig, dat maken de unieke boots veelzijdig. Een flared jeans die over de laarzen heen vallen is overigens ook een te gekke look. We dagen je trouwens uit om zelf de leukste outfits samen te stellen. Hoe draag jij cowboylaarzen? Deel dat vooral met ons (tag ons bijvoorbeeld via Instagram). Vinden we leuk!

Alle Bootstock cowboylaarzen op een rijtje

Foto 1+2 Montana – Cowboyboots €199,95
Foto 3 Twist – Cowboyboots €199,95
Foto 4 Fever – Cowboyboots €199,95
Foto 5 Dolly – Cowboyboots €199,95

Cowboylaarzen voor kids

Tot slot: Wist je dat we de ook laarzen van Bootstock voor kids in de collectie hebben? In de blog ‘Hoe combineer je cowboylaarzen met kleding voor kinderen?’ kun je je laten inspireren voor hoe je te gekke outfits creëert voor je kinderen.