Lil' Bobs, Mrs Bobs

Kerst essentials 2021 – Unieke kerstcadeaus en accessoires

lilbobs.nl-kerstornamenten-unieke-kerstcadeaus-oester-kerst-kerstboom

‘It’s the most wonderfull time of the year…’ De sprankelende lichtjes die je in de huizen en tuinen vindt, de gezellige kerstmarkten en de prachtige kerstafdelingen in tuincentra, de muziek en de gezelligheid, jep, deze tijd van het jaar vind je zeker ergens bovenaan de top van mijn leuke dingen lijstje. Nu Sint Nicolaas weer uit het land is is het tijd om de volle focus te leggen op de volgende feestvreugde: kerst! Bij Lil’ Bobs Boutique vind je unieke kerstcadeaus en accessoires, om weg te geven of om jezelf mee te verwennen!

Kerst essentials 2021

Ook dit jaar hebben wij flink ons best gedaan om voor jullie de leukste kerst items bij elkaar te zoeken. Wat een feest om op pad te gaan en de mooiste spulletjes eruit te pikken. Persoonlijk ben ik zelf helemaal fan van de kaarsen in de vorm van een kerstboom en via Instagram kwamen we er al achter dat de gouden hangkaarsjes geliefd zijn bij jullie. Maar we hebben nog zoveel meer moois! Kijk zelf maar welke items jouw huis, kantoor of welke ruimte dan ook de kers op de taart geven of die je aan iemand cadeau wilt doen.

lilbobs.nl-kerstornament-donut-kerst-feestmaand-december

Kerstornament – Donut – €14,95

Ah, nu had ik het net over een kers, maar een donut kan net zo goed die taak in de kerstboom voltooien hoor! Dit kerstornament in de vorm van een donut geeft een zoete smaak aan jouw boom. Ps: natuurlijk niet om op te eten hè.

Kerstornament – Oesters – €14,95

Dit is nog eens een uniek item. Een prachtig ornament in de vorm van een oester, dat is toch ongetwijfeld een pareltje voor in de kerstboom?!

lilbobs.nl-kerstornamenten-unieke-kerstcadeaus-oester-kerst-kerstboom

Kerstboom Kaars – €9,95

Ja, daar zijn ze! Kaarsen in de vorm van een kerstboom in de mooiste kleuren. Bijna zonde om te laten opbranden nietwaar? Psst, doe toch maar wel, want dat creëert een veel fijnere sfeer.

Gouden Glitter Gelkaars – €9,95

Glitters, glitters, glitters, yes wij houden van glinsterende, sprankelende shiny objecten. Deze glitter gelkaarsen zijn een feestje om naar te kijken.

Oh, en er zijn nog een aantal hele mooie producten te vinden in de webshop. Neem hier maar eens een kijkje. Liever de producten van dichtbij bekijken? Dat kan! Breng een bezoekje aan onze boutique in Alblasserdam. *vanwege de lockdown is het op dit moment helaas niet mogelijk om langs te komen in de winkel.

Unieke kerstcadeaus

Naast items voor het kerstproof maken van je huis, zetten we ook een aantal unieke kerstcadeaus voor het hele gezin voor je op een rijtje. Want niets is leukers dan iemand blij maken met een tof cadeau als je het mij vraagt.

Ruffle sokjes – €9,95

Kijk nou wat een snoezige sokjes! Speciaal voor de kids, bijvoorbeeld in combinatie met stoere boots en een jurkje of rokje. Zie je het al voor je?

Vest – Oud roze – €49,95

Voor de koude winterdagen is niets fijners dan je lijf stoppen in een heerlijk warme trui of vest. Wie kan er volgens jou wel wat warmte gebruiken?

Natuurstenen armband – bruin – €24,95

Oef, waren we bijna de mannen vergeten. Nee geintje natuurlijk, ook daar hebben we aan gedacht. Stoere armbanden van natuursteen die om iedere pols passen. Ze zijn er in vele verschillende kleuren.

Natuurlijk vind je nog veel meer moois en leuks in de shop wat uitermate geschikt is om als cadeau weg te geven. Voor jong en oud. Struin lekker rond zou ik zeggen. Liever offline rondstruinen? We verwelkomen je graag in onze boutique in Alblasserdam! *vanwege de lockdown is het op dit moment helaas niet mogelijk om langs te komen in de winkel.