Lil' Bobs, Mrs Bobs

Inspiratieblog – 2 outfits in bohemian stijl voor de iets koudere dagen

Ben jij net zo dol op kleding in bohemian stijl als wij, maar vraag je je af hoe je de kledingstukken het beste kunt combineren? Geen zorgen! Wij helpen je en hebben twee te gekke setjes kleding voor je samengesteld die in de winter en vroege voorjaar gedragen kunnen worden. Eentje voor kinderen en eentje voor de dames.

Natuurlijk vinden we het ook gewoon heel leuk om dit soort kledingsetjes samen te stellen. De setjes zijn bedoeld als inspiratie en we dagen je dan ook graag uit om zelf te experimenteren. Enjoy!

Kledingset dames

Laten we beginnen met het setje voor de dames. Een comfi, maar goed gestylde look waarin je absoluut gezien mag worden wanneer je nog even de deur uitstapt voor een vlugge boodschap. De zandkleurige trui met tekst is van ons eigen merk Marberley_thelabel! De zin: ‘Go where you feel most alive’ is er eentje die we je graag op het hart willen drukken. Het is in ieder geval een zin waar wij regelmatig even bij stilstaan en wanneer we dat doen checken we altijd of het in één lijn ligt met ons huidige leven. We like it that way!

Oh en we zijn verliefd op flared pants. Wist je dat al? Deze roze met hexagon patroontjes vinden we helemaal te gek en het was dan ook een no brainer om dit exemplaar aan onze collectie toe te voegen. De bordeaux rode hoed is de kers op de taart (wat mij, Martine, betreft kan een outfit altijd wel een hoed gebruiken) en tot slot een armbandje van A la Collection erbij en je bent klaar!

Trui ‘Go where you feel most alive’ €39,95
Roze Flared €29,95
Bordeaux rode hoed €39,95
Armband €12,50

Schoenentip bij deze outfit: je lievelingsschoenen!

Kledingset kids

Een heerlijke baggy outfit waarin je lekker kunt relaxen, maar ook fijn in kunt spelen. Nieuw in onze collectie zijn de broeken en truien van het merk Yuki en wat een aanwinst! We zijn dol op deze handgemaakte kledingstukken. Je vindt verschillende warme kleuren in het assortiment, zowel in de webshop als in de boutique. Uiteraard mag bij deze outfit ook de hoed met gedroogde bloemen van Marlberley_thelabel niet ontbreken en het zonnebrilletje staat lekker eigenwijs. Als laatste maak je met de stoere laarzen van Bootstock de kledingset compleet en blijven je voeten ook nog eens lekker in warm.

Vest Rust €64,95 – Vest Moon (te zien op de foto) verkrijgbaar in de boutique
Broek Rust €55,95 – Broek Moon (te zien op de foto) verkrijgbaar in de boutique
Hoed Camel €29,95
Boots Red Velvet €89,95 – €45
Zonnebril Flower Power €9,95

Just so you know: Het vloerkleed die als achtergrond is gebruikt voor de kledingfoto’s is dit Flower Power vloerkleed!

lilbobs.nl-cardigan-vest-rust-unisex