Lil' Bobs, Mrs Bobs

Huisje Boompje Baby – Onze ervaring op dit te gekke event

Mijn geliefde boutique, maar dan in mini versie op het Huisje Boompje Baby Event in Groningen, da’s leuk! Wat was het een topweekend en wat hebben we genoten. In deze blog vertel ik je er alles over.

Samen met Kimberley (@curlymomm), mijn compagnon met Marberley, vertrokken wij donderdagochtend 7 april met een overvolle bus (we hebben ons een beetje laten gaan, het liefst namen we natuurlijk de hele winkel mee) richting het noorden. Het waren aardig wat kilometers, maar gelukkig vlogen ze voorbij (hoe kan het ook anders hè Kimberley). Eenmaal in Groningen kon de opbouw beginnen en meteen was de zindering van een veelbelovend weekend voelbaar in het hele gebouw. Iedere aanwezige was opgetogen, enthousiast en vol verwachting. Vooral ook omdat dit het eerste jaar was dat dit event plaatsvond, het concept is in coronatijd bedacht. We konden nauwelijks geloven dat het allemaal weer mocht. Ik bedacht me nog dat het misschien wat onwennig zou zijn met zoveel mensen bij elkaar na zo’n lange tijd, maar helemaal niks van dat. Het voelde meteen als vanouds!

Huisje Boompje Beestje Event - Lil' Bobs

Vrijdag openden de deuren van het event en we hebben ons uiterste best gedaan de sfeer van de boutique in Alblasserdam over te brengen naar het kraampje, oftewel de mini boutique, in Groningen. Wat ons betreft was de missie geslaagd en aan de reacties van alle bezoekers te horen voelden ze zich zeer welkom, thuis en op hun gemak. Precies zoals ik dat graag zie in mijn winkel! Het was echt fantastisch om zoveel klanten te mogen helpen. En het was genieten om te zien hoe leuk er gereageerd werd op de producten (waar ikzelf immers zo dolverliefd op ben). Kimberley vertrok zaterdagavond weer naar huis, maar gelukkig was er Sabine die mij zondag heeft geholpen met de boel in het gareel te houden.

Huisje Boompje Beestje Event - Lil' Bobs kraampje

Gezelligheid, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen

We hebben zoveel mooie en leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten! Dat had ik de afgelopen jaren zo gemist, die connectie met gelijkgestemden. Maar die hebben we tijdens dit event gevonden hoor. Zo ontmoetten we allerlei vrouwelijke ondernemers uit ons ‘straatje’. Kelly bijvoorbeeld van By Tessnoa, zij heeft prachtige kinderkleding. En Mandy van Kleine Binky die onder andere hele mooie muurcirkels voor de babykamer verkoopt. En bij Sarina van Luvvies by Saar kun je terecht voor de mooiste haaraccessoires waaronder handgemaakte haarbanden.

Tijdens het event werden er ook lezingen en presentaties gehouden. Zo kwamen wij bijvoorbeeld met De Huismuts, Rachel Siwaletti bekend van het boek ‘Mom, you got this’, in contact. Zij sprak samen met haar man over het ouderschap. En Rebecca vertelde over haar leven en reizen met kinderen. Super interessant allemaal!

De cowboylaarzen gingen als warme broodjes over de toonbank

De cowboyboots van Bootstock waren ontzettend geliefd bij het publiek. Ze gingen als warme broodjes over de toonbank en stalen de show, en wie kan het ze kwalijk nemen? Deze stoere laarzen zijn fantastisch! Dat wij de boots het hele weekend gedragen hebben zou vast meegewerkt hebben niet waar? In de blog ‘Hoe combineer je cowboylaarzen voor kinderen met kleding?’ vind je trouwens inspiratie over hoe je deze te gekke laarzen kunt dragen. En ja, als volwassene kun je er ook iets mee!

Verder hebben we veel producten mogen verkopen en stroomden de bestellingen zelfs na het weekend nog binnen. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor! Natuurlijk, ik werk hard om van Lil’ Bobs een groot succes te maken, maar zonder jullie, mijn klanten en supporters, zou ik nergens zijn. Dus bij deze heel veel liefde voor jullie!

Het Huisje Boompje Baby event

Naast de winkelkraampjes, lezingen en presentaties over alles wat maar met zwangerschap, baby’s en kinderen te maken heeft, was er van alles te doen op het event. De kids konden lekker spelen op de speeltoestellen en op het foodplein kon je terecht voor een lekker hapje en drankje om even bij te komen. Er werden workshops gegeven zoals intuïtief een brief schrijven aan je kind, babymassages en advies over kolven en dragen. Kortom: een must go voor als je in verwachting bent of net een baby hebt gekregen en je wel wat advies, inspiratie, liefde en support kunt gebruiken! Houd de instagrampagina van Huisje Boompje Baby in de gaten voor de volgende editie (want die gaat er zeker komen)!

En wat ons betreft: dit event was zo ontzettend leuk en we hebben flink genoten! Zondag kwam het event tot een einde en vertrokken we weer naar huis met een legere bus dan de heenweg, maar vol met inspiratie, nieuwe ideeën en een ongelooflijk tevreden gevoel!

Veel liefs,

Marieke