Lil' Bobs

Outfit inspiratie: Hoe combineer je cowboylaarzen voor kinderen met kleding?

Het is tijd voor een fijne outfit inspiratie en dit keer hebben wij 3 combinatiesetjes voor je klaarleggen om verliefd op te worden. Een ding hebben ze in ieder geval allemaal gemeen: de stoere cowboylaarzen voor kinderen van het merk Bootstock!

De laarzen vormen de basis en de rest van de kledingstukken hebben we er zorgvuldig bij gestyled. Bij elke foto delen we precies welke items we gebruikt hebben. Elk item komt overigens uit onze eigen webshop en/of winkel. Laat je lekker inspireren en we dagen je uit om zelf ook te gaan mixen en matchen met de boots van Bootstock (of welk kledingstuk van onze shop dan ook). Gelukt? Deel je creaties met ons via Instagram. Tag ons of deel het via DM, vinden we leuk!

Oké, en dan nu op naar de inspiratie!

cowboylaarzen voor kinderen - Lil' Bobs

Bluebird red – Cowboyboots €119,95
Blouse lichtblauw met borduursels €24,95
Flared pants – Navy blue €34,95

Liever de boots helemaal showen? Ga dan bijvoorbeeld voor een strakke jeans, waarbij de laarzen de pijpen bedekken en dus in haar volle glorie te zien zijn.

Kids outfit inspiratie - Lil' Bobs

➳ Twist – Cowboyboots €119,95
➳ Yuki vest – Moon €64,95 -> alleen in de winkel verkrijgbaar, vervangend product online: Yuki vest – Rust
➳ Jurk Lil’ Atelier -> alleen verkrijgbaar in de winkel
Bruine zonnebril kids €9,95

Best frisjes buiten? Een panty of een legging houden de beentjes lekker warm!

Kleding inspiratie voor kinderen - Lil' Bobs

Bluebird red – Cowboyboots €119,95
Yuki trui Coral €62,95
Bruine zonnebril €9,95

Over de Bootstock cowboylaarzen voor kinderen

De cowboylaarzen van het merk Bootstock zijn stuk voor stuk ware pracht exemplaren. Je kunt zien dat er ontzettend veel liefde wordt gestoken in ieder ontwerp, waardoor de laarzen naar ons idee nog veel specialer worden. Deze boots zijn van 100% rundleer en worden vakkundig met de hand gemaakt, zelfs de stiksels worden met de hand afgewerkt. Bootstock is een Nederlands bedrijf dat nauw samenwerkt met een fabriek die streeft naar het beste kwaliteit en heeft duurzaamheid, mens en milieu hoog op het lijstje staan. En laten wij daar nou ook fan van zijn!

Ben je al geïnspireerd? Fijn! Voor een dubbele portie inspiratie verwijzen we je graag door naar deze inspiratieblog: ‘Kleding in bohemian stijl voor de iets koudere dagen’.