Mrs Bobs

Je huis voorjaarsproof maken doe je met deze tips

Lil' Bobs - kaarsenstandaard

Bij deze verklaren wij de maand februari officieel tot sufste maand van het jaar. Kort gezegd: februari is een grijze, natte en saaie maand, dus tijd om er wat gezelligs van te maken en je huis voorjaarsproof! Laten wij daar net de beste tips (en accessoires) voor hebben waar je lentekriebels van krijgt! Doe je met ons mee?

Het feestgedruis van de feestmaand klinkt als een verre echo na in onze oren, het frisse gevoel van een nieuw jaar is weggeëbd en de goede voornemens zijn inmiddels in de prullenbak beland. De grijze wolken blokkeren de zon waardoor de lente nooit lijkt te komen en de winter (die echte winter met sneeuwpret en ijsplezier)? Die bestaat niet meer in Nederland. Februari is dus echt zo’n gevalletje grijs gebied. Om ons niet helemaal te verliezen in somberheid lijkt het ons een goed idee om alvast onze pijlen te richten op het voorjaar (al lijkt ze zo ver weg, ze komt echt ooit een keer hoor). En wat anders zouden wij van Lil’ Bobs doen dan ons interieur een boost geven?! Juist, niets! Daarom volgen hierna een paar tips en te gekke accessoires om je huis voorjaarsproof te maken.

De voorjaarsschoonmaak – of toch niet

Gaan we het nu echt hebben over die voorjaarsschoonmaak? Ik dacht dat het idee was om ons juist vrolijker te voelen… Nou, vooruit laat die grote schoonmaak eerst maar zitten, daar hebben we nog genoeg tijd voor. Hoewel het echt wel een lekker gevoel geeft wanneer de bezem door het hele huis is gehaald… Oké, je mag zelf beslissen of je eerst de poetsdoek erbij pakt of dat je meteen voor het goud gaat en je huis een boost geeft met één (of meerdere natuurlijk) van onze interieuraccessoires.

Afwisselen met interieuraccessoires

Wij houden wel een beetje van afwisseling en daarom vervangen wij ieder seizoen weleens een accessoire in huis. In de zomer wordt er bijvoorbeeld een vrolijk gekleurde vaas toegevoegd en in de winter vind je flink wat meer kaarsen en kaarsenhouders in ieder hoekje. We gaan met alle seizoenen (of moods) mee. Houd jij ook van afwisseling, maar vind je het overdreven om elke seizoen het hele interieur te veranderen? Logisch! Houd het daarom bij een paar specifieke items.

Je huis voorjaarsproof met te gekke accessoires

Een vrolijke vaas vol voorjaarsbloemen

Of wij fan zijn van deze fantastische vaas van Oyoy Living & Design? JAJAJA! Het is een pronkstuk voor in je interieur en bovendien een prachtig ontwerp. Stel je hier een lente boeket in voor met Ranonkels en Magnolia’s in zachte kleuren…  zie je het al voor je?

Sprankelende guirlandes

Geef je huiskamer een sprankelende boost met deze guirlande van Á la Collection. Hoewel de guirlande erg mooi in de babykamer hangt en het een origineel kraamcadeau is om te geven, dient het net zo goed als een subtiele eye catcher in de woonkamer.

guirlande-a-la-collection-Lil'-Bobs

Fijne kussens

Kussens, daar kun je gewoon niet genoeg van in huis hebben nietwaar? Deze accessoire is ook precies iets wat je heel makkelijk per seizoen kunt verwisselen. De herfst vraagt wat warmere kleuren en de lente en zomer frisse, zachte kleuren zoals op de foto.

Op de foto:

Fringe Cushion Daisy €50
Broderie Cushion €35

Kaarsen en kaarsenhouders

Ja daar zijn ze weer hoor, kaarsen. Maar kaarsen zijn van elk seizoen en dus ook in de lente heb je er plezier van. Ga dan wel voor zachte pasteltinten, dat past goed bij de lente. Zoals de ‘Grooved dinerkaars blushed’ in combinatie met de kaarsenhouder ‘Daisy Candle Holder’. Wat een plaatje! Hoewel de ‘Sculpture kaars geel’ ook niet zou misstaan in je interieur hoor.

Lil'Bobs-huis-voorjaarsproof

Op de foto:

Swirl dinerkaars Blossem €7,95
Swirl dinerkaars Goud €7,95
Classic Candle Holder Coral €29,95
Classic Candle Holder Mustard €29,95

Daisy Candleholder €29,95
Grooved Dinerkaars Blush €7,95 (vervangend product)

Kijk jij al uit naar het voorjaar?


Ook lezen:

➳ Blog: ‘Herfsttip: maak van je huis een extra gezellig en knus thuis met een vintage vloerkleed en andere items’