Mrs Bobs

Sieraden met vintage look uit onze collectie

Diamonds are a girls best friend! Hoewel voor ons beter geldt: Jewelry is a girls best friend! Want wij bij Lil’ Bobs zijn gek op sieraden in allerlei soorten en maten. We smelten het meest weg bij sieraden met vintage look en daarom delen we in deze blog de fijne collectie van het merk A La Collection.

Van gekkigheid weten we gewoon niet waar we moeten beginnen met het vertellen over sieraden. Het concept sieraden houdt zoveel meer in dan het stukje materiaal dat je om je hals of in je oren hebt hangen. Het kan bijvoorbeeld een waardevolle betekenis hebben wanneer je een sieraad van iemand gekregen hebt of jezelf cadeau hebt gedaan voor een speciale gelegenheid. Of het is een erfstuk dat al jarenlang van generatie op generatie overgaat. Het is het verhaal achter de sieraad, met welke ambacht en liefde het gemaakt is Het is om jezelf mee te versieren of een statement mee uit te brengen. Het is het exemplaar dat je outfit helemaal compleet maakt, een subtiele toevoeging of juist de centerpiece. Het dragen van een sieraad kan je doen stralen en zelfvertrouwen en kracht geven. Need I say more?

Sieraden met vintage look van A la Collection

We trappen af met deze waanzinnige ringen met vintage look van A la Collection. De ringen zijn allemaal verstelbaar, zodat ze om elke vinger passen. Kun je zo nu en dan ook afwisselen van vinger, handig! De ringen zijn gemaakt van messing met een laagje premium kwaliteit 18k goud. De ene heeft een roze edelsteen genaamd Chalcedoon (wat staat voor onder andere zelfliefde, zelfvertrouwen en kalmte). De andere is bezet met kleine laborieten edelsteentjes en een witte kwarts. En de derde heeft een bloemetjesvorm bezet met laborieten edelsteentjes.

We kunnen vertellen hoe mooi, prachtig, waanzinnig we zelf de ringen vinden, maar bekijk de foto’s en oordeel zelf…

Vintage gold oval ring €54,95
Vintage gold antique ring €59,95
Vintage gold ring – Ollie flower €59,95

A la Collection heeft nog veel meer mooie ringen die bijvoorbeeld iets simpeler en subtieler zijn. Bekijk hier de hele collectie.

sieraden met vintage look

vintage ringen - Lil' Bobs

sieraden met vintage look

Kettingen

Het leuke van kettingen is dat je er meerdere tegelijk kunt dragen (net zoals met ringen). Zorg er simpelweg voor dat de kettinkjes verschillen van lengte en voilà, een waterval van glinsterende sieraden! De collectie van A la Collection is wat ons betreft een ware schatkamer om je pracht en praal in uit te zoeken.

Wild Flowers necklace €44,95
Heart medaillon necklace €39,95
Sandesha + belss necklace €29,95

A la Collection heeft nog veel meer mooie kettingen in de vorm van een daisy of schelp bijvoorbeeld. Bekijk hier de hele collectie.

lilbobs.nl-ketting-sunflower-daisy-pearls-alacollection-necklacevintage-kettingen-alacollection

Armbanden

Last but nog least: armbanden! Een mooie polsversiering kan natuurlijk niet ontbreken om je outfit compleet te maken. Ga je voor het concept less is more of ben je meer van het type hoe meer armbanden hoe beter? Hoe het ook zij, A la Collection heeft een heel fijn assortiment aan armbanden. Kijk zelf maar en kies je favoriet!

Daisy Bracelet Blue €19,95
Good Luck Bracelet Terra €12,50

lilbobs.nl-mrsbobs-jewery-bracelet-armband